Skip to content

ISMAJLI, REXHEP: Pjetër Budi: Poezi.

DOI https://doi.org/10.29091/KRATYLOS/2010/1/36

Michiel de Vaan


a) Ismajli, Rexhep: Pjetër Budi: Poezi. Prishtinë: Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës, 2006. 357pp. 24 cm. Paperback. ISBN: 9951-413-43-9.

Share


Export Citation